Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 30)

Опрема за Ноември 2017 година

Прес Ротари таблета RZ-31B

304

921119
 • Притиснете за автоматско производство на таблети во прав

Автоматско ротационо преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 20 мм. Инсталирани 31 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 63,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работна сила на притискање 8 ...

Шалтер на дискови таблети и капсули ДТ-100

378

921862
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска подна машина за броење и пополнување таблети и капсули во пластични шишиња. Дијаметарот на користените дискови е 1000 мм. Продуктивност 10-50 шишиња во минута. Има прилагодлива функција за вибрации и контролер на брзина. Се користи во експериментално производство за пакување таблети фармацевтски препарати. Тежина 120 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние обезбедиме ...

Миксер во прав во облик VL-180

370

921782 година
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав

Современиот миксер во форма на V е мешалка во прав со внатрешна ротирачка вратило со ливчиња за мешање на сув прашок материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и друга индустрија. Корисен волумен - 180 литри. Ефективно мешање на прашоци без застојани зони. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP барањата. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Капацитет за мешање изработен од не'рѓосувачки челик со ...

Лабораториска хидраулична преса R-40

300

921078 година
 • Хидрауличен печат
 • Лабораториски хидраулични преса за таблети
 • Лабораториски хидраулични преса за таблети
 • Лабораториски хидраулични преса за таблети
 • Лабораториски хидраулични преса за таблети
 • Лабораториски хидраулични преса за таблети

Лабораториска хидраулична преса со притисок од 40 тони. Десктоп моделот се користи во индустријата за производство на хемиски производи, брикети и таблети во металургија во прав. Лабораториска автоматска хидраулична таблета преса за фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус во прав материјали со дијаметар од 10 mm до 100 mm. Пресот работи ...

VL-100 миксер во прав VL-100

370

921781
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав

Современиот миксер во форма на V е мешалка во прав со внатрешна ротирачка вратило со ливчиња за мешање на сув прашок материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и друга индустрија. Корисен волумен - 100 литри. Ефективно мешање на прашоци без застојани зони. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP барањата. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Капацитет за мешање изработен од не'рѓосувачки челик со ...

1 ... 28 29 30 31 32 ... 36