Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Јуни (Страница 2)

Опрема за Јуни 2017 година

XL-12 машина за полнење и затворање на пластични шишиња

404

921872
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња

Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци или пластични капачиња. Автоматско снабдување на шишиња, капачиња и капачиња, капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 100 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 400 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување ...

XL-10 машина за полнење и затворање на шишенце за пеницилин

403

921864
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин

Автоматска опрема за полнење течности во ампули со пеницилин, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско хранење шишиња, капачиња и капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 30 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 300 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и ...

Машина за обележување ампула WT-10

402

921855
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин

Машината за етикети е дизајнирана за кружно обележување на етикетите на стаклени ампули и шишиња од пеницилин за инсталација во линија за полнење и запечатување за ампули. Автоматска машина за етикетирање за лепење на самолепливи етикети на стаклени ампули и ампули. Економична и едноставна машина се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови и козметика. Продуктивност 100 етикети во минута ....

Машина за обележување шишиња YT-10

401

921847 година
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња

Машината за етикетирање е дизајнирана за еднострано обележување на стаклени шишиња, шишиња за инсталирање во шишичката линија на сирупи, тинктури, течности во стаклени шишиња. Автоматска машина за обележување за лепење на самолепливи шишиња за етикети и ампули. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност на 120 етикети во ...

Машина за контрола на телесната тежина на производот WW-01

401

921842
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот

Машина со голема прецизност за контрола на производството, која е изградена во лента за пренесување. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија, во хемиската индустрија и во другите индустрии за контрола на тежината на спакуваната стока. Продуктивност 200 пакувања во минута. Тежина 105 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатство за употреба на англиски и ...

1 2 3