Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / март (Страница 3)

Опрема за Март 2017 година

Машина за полирање на тврда желатинска капсула TR-02

364

921472
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Автоматска опрема за полирање на тврди желатински капсули со отстранување на прашина од површината. За соработка со машини за капсули. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Продуктивност 420,000 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули со големини 000,00,0,1,2,3,4. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства ...

Автоматска машина за капсули GN-28

363

921464
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прашок 00,0,1,2,3. Продуктивност 10,000 капсули на час. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална процесна автоматизација. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување на капсулата ...

1 2 3