Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Февруари (Страница 2)

Опрема за Февруари 2017 година

Машина за мелење таблети и капсули ALU-30

359

921439
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули со желатин во алуминиумски плускавци

Автоматска блистер машина за полнење таблети и капсули со желатин во ќелии, притиснати од алуминиумска фолија, проследена со запечатување со тенка алуминиумска фолија на врвот. Се користи за формирање плускавци со алуминиумска фолија. Максималната ширина на алуминиумската лента е 100 мм. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Изведбата на 1200 плускавци во ...

Рачна машина за капсули CAP-10

358

921430
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Рачна машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прашок 00,0,1,2,3. Механичка рачна машина за полнење на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Во една операција се полнат 100 капсули. Продуктивност 800 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимално ...

Таблета и капсула блистер машина MN-88

358

921427
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци

Автоматска блистер машина за пакување плускавци на таблети, капсули со желатин и дражеи. Максималната големина на блистер е 80x100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2400 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални ...

1 2