Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Февруари

Опрема за Февруари 2017 година

Машина за пакување со блистер шприц NB-42

362

921393
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли

Автоматската машина за блистер од рамен тип е широко користена за инјектори, шприцеви, игли во медицинската индустрија, маски за лице и очи во козметичката индустрија и разни други производи во сите видови форми и комбинации на пакување и запечатување хартија-пластика. Опремата е опремена со уред за обликување на патеката кој обезбедува одличен квалитет. Максималната големина на блистер е 400 x 390 mm, длабочината на ќелијата е 60 ...

Машина за блистер со производ на NM-25 серија

362

921388
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо

Автоматската блистер машина од рамен тип е широко користена за пакување капсули, таблети, драгети во фармацевтската индустрија, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо во прехранбената индустрија, инјектори, шприцеви, игли во медицинската индустрија, лице и маски за очи во козметичката индустрија и разни други производи во сите видови форми и комбинации на пакување и запечатување алуминиум-алуминиум, алуминиум-пластика, хартија-пластика ....

NB-14 машина за таблети и капсули

361

921384
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер

Автоматската блистер машина од рамен тип се користи за пакување медицински препарати од таблети и капсули со желатин, производи од храна и делови од електрични уреди во блистерски пакувања од ПВЦ филм и алуминиумска фолија. Максималната големина на блистер е 130 × 100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Погоден за употреба во фармацевтско производство и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2000-4000 плускавци на час. Максимално ...

Машина за пакување блистер RW-14

361

921377
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци
 • Опрема за полнење и пакување на крвни црви во плускавци

Автоматска машина за блистер за полнење на крвните црви во групни контејнери со 24 клетки, со големина 20х20 мм, длабочина од 15 мм. Просечна дневна продуктивност е 100-120 кг. Потребни се најмалку 40% вода заедно со крвен црв за нормално функционирање на мерниот уред. Уникатна опрема за свои цели. Како опција, пакување во плускавци од густи и течни материјали. Погоден за употреба во фармацевтски производи ...

Таблета и капсула блистер машина MN-14

360

921370
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер

Автоматската блистер машина од рамен тип се користи за пакување медицински препарати од таблети и капсули со желатин, производи од храна и делови од електрични уреди во блистерски пакувања од ПВЦ филм и алуминиумска фолија. Максималната големина на блистер е 130 × 100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Погоден за употреба во фармацевтско производство и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 4800 плускавци на час. Максимално ...

1 2