Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Јануари (Страница 4)

Опрема за Јануари 2017 година

Фен за замрзнување на сушење со вакуум LZY-01

6870 година

986534
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг

Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 3 + 1. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Мени и упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ги исполнува стандардите ...

Фен за замрзнување на сушење со вакуум LZY-01

335

921188
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг
 • Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг

Индустриско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,54 м2 тежи 800 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 3 + 1. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Мени и упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ги исполнува стандардите ...

Фен за сушење замрзнување на вакуум RL-07

335

921182
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Индустриски фен за сушење замрзнување на замрзнување со површина од 0,1 до 0,81 м2 со тежина од 400 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Бројот на полици е од 1 до 6. Системот за управување го одобрува Управата за храна и лекови на Соединетите држави. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија ....

1 2 3 4