Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2016 година / Декември (Страница 3)

Опрема за Декември 2016 година

CS-01 анализатор на цврстина на таблетите

327

921113
  • Анализаторот на тврдоста на таблетите е дизајниран да ги абрабира таблетите
  • Анализаторот на тврдоста на таблетите е дизајниран да ги абрабира таблетите

Анализаторот на тврдоста на таблетите е дизајниран да ги абрабира таблетите. Два тапани кои се вртат синхроно; автоматско запирање во одредено време. Тапанот е изработен од висококвалитетен чист акрил. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на цврстина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е означена со ...

Супозитор за топење на анализаторот RB-01

326

921111
  • Анализатор на топење за да се анализира процесот на топење на супозиторијата

Анализаторот на затоплување се користи за да се анализира процесот на топење на супозиториите. Три рамки се вртат синхроно. Хијалински грмушки и рамка изработена од не'рѓосувачки челик. Опремата користи автоматски систем за контрола на температурата. Магнетна пумпа го циркулира протокот на вода, го дистрибуира рамномерно низ целиот систем, а „водена бања“ ја одржува истата температура. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на топење. Пред испраќање, се проверуваат аналитичарите ...

Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-03

326

921108
  • Тестер за распаѓање за да се следи процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата
  • Тестер за распаѓање за да се следи процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата

Тестер за дезинтеграција се користи за следење на процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата. Постојат 12 цевки во 2 резервоари за собирање. Автоматско запирање на поставената позиција на тајмерот. Водена бања помага да се одржи постојана температура. Опремата го контролира нивото на температурата, времето и брзината на резервоарот. Ние нудиме детални упатства за поставување тестер за распаѓање. Пред испраќање, сите тестери се проверуваат и ...

Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-02

326

921105
  • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство
  • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство

Тестер за дезинтеграција се користи за следење на процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата. Постојат 12 цевки во 2 резервоари за собирање. Автоматско запирање на поставената позиција на тајмерот. Водена бања помага да се одржи постојана температура. Опремата го контролира нивото на температурата, времето и брзината на резервоарот. Ние нудиме детални упатства за поставување тестер за распаѓање. Пред испраќање, сите тестери се проверуваат и ...

Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-01

326

921102
  • Опрема за проверка на состојбата на распаѓање на прав во фармацевтското производство
  • Опрема за проверка на состојбата на распаѓање на прав во фармацевтското производство

Тестер за распаѓање се користи за следење на процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата. Постојат 12 цевки во 2 резервоари за собирање. Автоматско запирање на поставената позиција на тајмерот. Водена бања помага да се одржи постојана температура. Опремата го контролира нивото на температурата, времето и брзината на резервоарот. Ние нудиме детални упатства за поставување тестер за распаѓање. Пред испраќање, сите тестери се проверуваат и ...

1 2 3 4