Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2016 година / Октомври

Опрема за Октомври 2016 година

Прес таблета POWER SUPER PRESS

299

920734
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав

Преса за таблети за фармацевтски, хемиски и прехранбени индустрии, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 6 до 50 мм, висината на таблетите до 25 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 40 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класичен, овален, ...

Притиснете го таблетот SUPER PRESS

297

920723
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав

Преса за таблети за фармацевтски, хемиски и прехранбени индустрии, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 6 до 40 мм, висината на таблетите до 12 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 20 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класичен, овален, ...

Притиснете го таблетот DP-30

296

920709
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета
 • Таблета за печење таблета

Ексцентричен печат таблета со еден удар. Максималниот дијаметар на готовите таблети е 20 мм. Продуктивност 3600 таблети на час. Направено од не'рѓосувачки челик. Притиска сила од 3 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на залиха ...