Се препорачува сигурна услуга

Вакуум транспортер во прав со вител воздушна пумпа ZK-06

419

921958
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Систем за пренесување на вакуум во прав

Популарни пребарувања

33%

Прегледи од сопствениците на вакуум транспортер

31%

Нови методи за производство на прашоци во фабриките во Русија

деветнаесет%

Каде е профитабилно да се купат транспортери во прав?

17%

Производители и купувачи на опрема за прав

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Вакуум транспортер во прав со вител воздушна пумпа ZK-06

Систем за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користат пневматски вакуумски и пумпни воздушни пумпи. Користејќи го овој систем за пренесување вакуум, масовните материјали и прашоците можат да се напојуваат од резервоарот за складирање до миксери, реактори, силоси, преси за таблети, линии за пакување, вибрирачки екрани и други видови фармацевтска и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето на прав и ќе се обезбеди усогласеност на ГМП. Продуктивноста е од 1000 до 6000 кг на час. Тежина на комплетот 800 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик.

Ние нудиме детални упатства за инсталација за опрема и цртежи на димензиите за монтирање. Пред пратката до клиентот, транспортерите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 18 000 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Вакуум транспортер со вител пумпа ZK-06

 • Означено како: Вакуум транспортер Каталог на опрема Миксер во прав Опрема од Кина Прашоци Машина за пакување Фармацевтска правосмукалка Фармацевтска опрема Подвижен транспортер

Популарни пребарувања

33%

Прегледи од сопствениците на вакуум транспортер

31%

Нови методи за производство на прашоци во фабриките во Русија

деветнаесет%

Каде е профитабилно да се купат транспортери во прав?

17%

Производители и купувачи на опрема за прав

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКА РАБОТА СО СООБРА WITHАНИ ВАКУУМ МОНИЦИ.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, ние нудиме литература за работа со транспорт на прашоци и дијаграми за инсталација. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во продажба на користена опрема за транспорт на прав.
2) СОВЕТУВАМЕ ПРОИЗВОДСТВО СО СИСТЕМИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ НА ВАКУУМ ПУД.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема за работа со производи од прав и рефус. На барање на клиентот, ние ќе избереме модел за инсталација во линија или на посебна машина за собирање прашоци од контејнери или за напојување прашоци во хопери на уреди.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на вакуум транспортери и се вклучени во снабдувањето на резервни делови за опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Вакуум транспортер во прав со вител воздушна пумпа "ZK-06"
Максимална продуктивност во идеални услови: од 1000 до 6000 кг на час
Потрошувачка на воздух: 4000 литри во минута
Моќност: 3 до 7 kW
Дијаметар на база: 520 мм
Висина на транспортерот: 1300 мм
Напојување: 380V
Тежина: 720 кг
Тежина на испорака: 800 кг

Совети за нашите клиенти

Вакуумскиот систем користи вител воздушна пумпа за да извлече воздух. Влезот на цевката за апсорпција на материјал и целиот систем е направен да биде во вакуум. Масовните материјали се апсорбираат во цевката со амбиентален воздух и формираат заеднички поток. Поминувајќи ја цевката за апсорпција, материјалите влегуваат во бункер каде се одделуваат воздухот и материјалот. Одделените материјали се испраќаат до уредот за прием на материјали. Во единицата за вакуум, се инсталира уред за спротивставување на дување со компримиран воздух. Секојпат кога растоварате материјали, импулси од компримиран воздух го дуваат филтерот од спротивната страна. Прав прикачен на површината на филтерот е разнесена за да се обезбеди нормална апсорпција на материјалот. Производителот обезбедува нестандардни конектори за вакуумскиот транспортер и опрема, резултатите при целосно пренесување на прицврстеното коло и нема истекување, обезбедува квалитет и чистота на работната просторија. Транспортирани материјали: кафе, декстроза, ориз, ацетилсалицилна киселина, каустична сода, млеко во прав, шеќер, мелени алумина, детергенти, пердуви од живина, чај, алуминиум во прав, суви бои, рибен оброк, ореви, пченично брашно, борна киселина, никел во прав, желатин прашок, грашок, пластични гранули, слад од пиво, квасец, зрна кафе, барут, брашно од компир, ѓубрива, какао во прав, сув лепак, сите видови материјали за прав. Вакуумско полнење е апарат за полнење со вакуум користејќи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Со помош на вакуум, полнила може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер (миксер), реактор, бункер, рамен печат, уред за пакување, вибративно сито, плочки за панирање и дезинтегратор. Користењето на овој уред може да го намали интензитетот на обемот на работа, да стави крај на контаминацијата на прав и да се обезбеди усогласеност на ГМП. Компримираниот воздух влегува во вакуумската пумпа и бунтата за празнење. Вакуумското полнење генерира проток на воздух под вакуум. Материјалот контролиран од овој проток на воздух се внесува во бункер за вакуум преку ракав (црево). По некое време (потребното време за горенаведениот процес), компримираниот воздух е одвоен, пневматската вакуумска пумпа не може да произведе (генерира) вакуум и бункер за празнење и контролиран од пневматскиот цилиндер. Исчезнува вакуумот во правосмукалката, а материјалот автоматски се напојува на уредот за печат и пакување. Во исто време, компримираниот воздух заробен во воздушната кеса го дува филтерот во спротивна насока, што доведува до автоматско чистење на филтерот. По некое време, целиот процес започнува одново и поминува нов циклус. Вакуумско полнење е опремено со автоматска контрола на нивото на испорачаниот материјал. Кога нивото на материјалот е повисоко од делот во бункерот на уредот што го снабдува материјалот, вакуумскиот полнеж престанува да се пополнува, но кога нивото на материјалот е пониско, вакуумскиот пополнувач започнува автоматски да работи.

Прегледи на клиенти (6)

Стандардната висина на снабдувањето со прав е 2-2,5 метри, со зголемување на висината до 4,5 метри, перформансите паѓаат двапати. За да го изберете посакуваниот модел, предлагам да разговарате за вашата потреба со овие добавувачи. Потоа го добивате решението што ви треба за перформанси.
Римски мазен, Санкт Петербург

Јас користам таква опрема во моето производство. Времето на испорака од моментот на нарачката и плаќањето беше 60 дена. Вител пумпата се испорачува. Не купувајте црева од трупот однапред, препорачувам да ги погледнете дијаметрите на фитинзите по купувањето и точно да ги измерите растојанијата.

Николај РимашевскиВолгоград

Набавивме следнава опрема - вакуумски транспортер, за фармацевтско производство. Опремата работи ефикасно, стабилно.

Семенов К.Т..Велики Тагил

Препорачуваме MiniPress како сигурна компанија за фармацевтска опрема.

ЈуриРегион Волгоград

Тешкотијата се појави во пронаоѓањето на вакуум транспортер во прав со пумпа за вител во воздухот. Во каталогот пронајден миниперис. Совршено одговара на нашето производство.

АнатолијаГлавен технолог, Москва

За новото производство беше потребен вакуумски транспортер со вител воздушна пумпа. Компанијата MiniPress, беше во можност да избере ефтина, но пристојна опција за нашето производство.

Тимур ГенадевичИнженер, Саратов

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  прашок вакуум транспортер со вител воздушна пумпа zk-06.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: