Pålitelig service anbefales

Katalog / 2017 / april

Utstyr til April 2017

Pulverdispenser i plastflasker PR-15

383

921580
 • Monoblokk av dosert pakking av pulvermaterialer
 • Monoblokk av dosert pakking av pulvermaterialer
 • Monoblokk av dosert pakking av pulvermaterialer
 • Monoblokk av dosert pakking av pulvermaterialer
 • Monoblokk av dosert pakking av pulvermaterialer

Automatisk utstyr for dosert fylling av pulver og granulater i plastflasker og avdekking med kapsler. Mat automatisk tomme hetteglass og lokker fra søppelkassene. Doseringen justeres av skruepulver dispensere. Produktivitet 1800 flasker i timen. Vekt 550 kg. Produsert i rustfritt stål av høy kvalitet. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp doserings- og avdekningsutstyr. Før sending til klienten blir maskinene sjekket ...

HS-10 Automatisk gelkapselpoler

382

921579
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler
 • Utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler

Automatisk utstyr for polering og fjerning av støv fra harde gelatinkapsler. Egnet for å fjerne pulverpartikler fra kapsler etter at de er fylt med pulver i kapsler. For bruk i farmasøytisk produksjon av gelatinkapsler. Produktiviteten er opptil 2500 kapsler per minutt. Brukes for alle standardstørrelser på gelatinkapsler 000,00,0,1,2,3,4,5. Maksimal prosessautomatisering. Produsert i rustfritt stål av høy kvalitet. Vi gir detaljerte ...

Pappeske Cellophanator FB-17

382

921574
 • Automatisk tilpasset innpakningsmaskin for cellofan
 • Automatisk tilpasset innpakningsmaskin for cellofan
 • Automatisk tilpasset innpakningsmaskin for cellofan
 • Automatisk tilpasset innpakningsmaskin for cellofan

Automatisk maskin for individuell innpakning av cellofankartonger med medisiner og kosmetiske produkter. Gjennomsnittlig produktivitet er 60-120 bokser per minutt. Automatiske innmatingsbokser. Egnet for bruk i farmasøytisk industri for cellofanemballasje av tabletter og gelatinkapsler. Vekt 500 kg. Maksimal automatisering av alle prosesser. Produsert i rustfritt stål i henhold til GMP-standarder. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp emballasje ...

Horisontal tablettpusser ZW-13

381

921560
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett
 • Utstyr for automatisk fjerning av nettbrett

Automatisk utstyr for fjerning av støv fra nettbrett. Egnet for å fjerne pulverpartikler fra tabletter oppnådd på alle modeller av tablettpresser. For bruk i farmasøytisk tablettproduksjon. Produktivitet opptil 500 000 tabletter i timen. Brukes til alle standard tablettdiametre fra 5 til 20 mm. Maksimal prosessautomatisering. Produsert i rustfritt stål av høy kvalitet. Vi gir detaljerte ...