Pålitelig service anbefales

Katalog / 2017 / november

Utstyr til November 2017

RZY-30 Rotary Tablet Trykk på

306

920809
  • Utstyr for tablettering av pulver i tabletter

Høyhastighets roterende nettbrettpresse for pressing av nettbrett med en diameter på opptil 13 mm. 30 par pressverktøy installert. Den roterende tablettpressen er laget av rustfritt stål. Maksimal produktivitet på 128 000 tabletter i timen. Det er tilgang til alle deler av pressen fra alle sider. Arbeidsområdet er dekket med gjennomsiktige plastskjold. Det er en jevn justering av trykkraften og produktiviteten. Hovedpressekraften er 8 tonn ....

RZY-27 Rotary Tablet Trykk

306

920808
  • Utstyr for tablettering av pulver i tabletter

Høyhastighets roterende nettbrettpresse for pressing av nettbrett med en diameter på opptil 20 mm. Installerte 27 par pressverktøy. Den roterende tablettpressen er laget av rustfritt stål. Maksimal produktivitet på 128 000 tabletter i timen. Det er tilgang til alle deler av pressen fra alle sider. Arbeidsområdet er dekket med gjennomsiktige plastskjold. Det er en jevn justering av trykkraften og produktiviteten. Hovedpressekraften er 8 tonn ....

RZD-35 Rotary Tablet Trykk

306

920803
  • Automatisk roterende nettbrettpresse for nettbrett

Høyhastighets roterende nettbrettpresse for pressing av nettbrett med en diameter på opptil 13 mm. Installerte 35 par pressverktøy. Den roterende tablettpressen er laget av rustfritt stål. Maksimal produktivitet på 150 000 tabletter i timen. Det er tilgang til alle deler av pressen fra alle sider. Arbeidsområdet er dekket med gjennomsiktige plastskjold. Det er en jevn justering av trykkraften og produktiviteten. Hovedpressekraften er 6 tonn ....

1 2 3 ... 36