Pålitelig service anbefales

Katalog / 2017 / juni

Utstyr til Juni 2017

GY-31 Powder Extrusion Granulator

407

921820
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Ekstrudering farmasøytisk granulator med pelleteringsmaskin

En ekstruderingsfarmasøytisk granulator med en pelleteringsmaskin blir brukt til å granulere pulver. Produktivitet opptil 10 kg i timen. Størrelser på ferdige granuler 0,2 - 2 mm. Materiale - rustfritt stål. Ideell for forskningslaboratorier og pilotanlegg. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: installasjon, trening, oppstart, reparasjon. Enkel mekanisk design. Instruksjoner for bruk på engelsk og russisk. Oppfyller standarden ...

Metallstøvanalysator OD-10

406

921814
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting

Spesialutstyr for støvfjerning og tablettfôring med metaldetektor-testing, som passer for alle typer tabletter. Den består av to maskiner - en høyhastighets deduster og en metalldetektor. Støvsamler ved å bruke prinsippet om støvdannelse og vibrasjon mens du fjerner overflødig pulver, kontinuerlig vibrasjon, slik at tablettene fortsetter å bevege seg oppover. Kan koble til alle typer nettbrettpresser, og ...

Farmasøytisk metalldetektor TM-55

406

921809
 • Metallseparator for undersøkelse av tabletter og kapsler
 • Metallseparator for undersøkelse av tabletter og kapsler
 • Metallseparator for undersøkelse av tabletter og kapsler
 • Støvfjerning og tablettfôringsutstyr med metaldetektortesting

Metallseparator for undersøkelse av tabletter og kapsler. Tysk teknologi. Hovedkontrolltavlen eksporteres fra Tyskland, høy skannefølsomhet, høy pålitelighet. Den oppdager alle magnetiske og ikke-magnetiske metalliske forurensninger (stål, rustfritt stål, aluminium) og eliminerer det. Kompatibel med hvilken som helst tablettpressemodell, hard gelatinkapselfyllemaskin, og kan brukes separat. Vekt 55 kg. Gjøres ved å ...

Laboratoriespray-tørkepulver TM-07

405

921805
 • Termisk tørkeutstyr for sensitive materialer
 • Termisk tørkeutstyr for sensitive materialer
 • Termisk tørkeutstyr for sensitive materialer

Laboratoriebenk-sprøytetørker for bruk ved universiteter, forskningsinstitutter, mat, farmasøytiske, kjemiske laboratorier for å produsere fine pulverpartikler fra alle løsninger, for eksempel emulsjoner og suspensjoner. Dette utstyret brukes til termisk tørking av sensitive materialer: biologiske produkter, biologiske plantevernmidler, enzympreparater. Siden materialet bare sprayes på partikler med tåkelstørrelse ved høy temperatur, er det bare øyeblikkelig ...

V-formet pulverblander VM-01

405

921798
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver
 • Laboratorie benchtop mikser for tørre pulver

Laboratoriebenk mikser for blanding av tørt pulver og kornformet materiale i farmasøytisk industri, mat, kjemisk industri og annen industri. På grunn av den unike designen skjer uniform blanding. Nyttig volum - 1 liter. Egnet for innledende blanding av små doser farmasøytiske råvarer med hjelpestoffer. Blandetanken er laget av rustfritt stål med polerte indre og ytre vegger. Automatisk kontroll av blandingshastighet ...

1 2 3