Pålitelig service anbefales

Katalog / 2017 / mars

Utstyr til Mars 2017

V-formet pulverblander VM-20

369

921453
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer

Industriell V-formet mikser for bulkpulvermaterialer. Egnet for bruk i farmasøytisk, kjemisk industri og matindustri. Europeisk kvalitetsutførelse, materialer - AISI 304 rustfritt stål. Nettovolum - 14 liter. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp en pulverblander. Før det sendes til kunden, testes og testes mikseren i produksjon. Fullstendighet og ytelse garantert. Vi opprettholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-14

369

921452
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer

Industriell V-formet mikser for bulkpulvermaterialer. Egnet for bruk i farmasøytisk, kjemisk industri og matindustri. Europeisk kvalitetsutførelse, materialer - AISI 304 rustfritt stål. Nettovolum - 14 liter. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp en pulverblander. Før det sendes til kunden, testes og testes mikseren i produksjon. Fullstendighet og ytelse garantert. Vi opprettholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-10

368

921447
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer
 • Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer

Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer. Egnet for bruk i farmasøytisk, kjemisk industri og matindustri. Europeisk utførelse, materialer - AISI 304 rustfritt stål. Nettovolum - 10 liter. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp en pulverblander. Før det sendes til kunden, testes og testes mikseren i produksjon. Fullstendighet og ytelse garantert. Vi opprettholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-05

368

921440
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske, kjemiske og matråvarer

Laboratoriet V-formet mikser for bulkpulvermaterialer. Egnet for bruk i farmasøytisk, kjemisk industri og matindustri. Europeisk utførelse, materialer - AISI 304 rustfritt stål. Nyttig volum - 5 liter. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp en pulverblander. Før det sendes til kunden, testes og testes mikseren i produksjon. Fullstendighet og ytelse garantert. Vi opprettholder lager på lager ...

Pulverblanding padleblander CX-100

367

921439
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske og matråvarer
 • Utstyr for blanding av farmasøytiske og matråvarer

Industriell mikser for bulk- og pastalignende pulvermaterialer. For bruk i legemiddel- og matindustrien. Europeisk utførelse, materialer - AISI 304 rustfritt stål. Nettovolum - 100 liter. Vi gir detaljerte instruksjoner for å sette opp en pulverblander. Før det sendes til kunden, testes og testes mikseren i produksjon. Fullstendighet og ytelse garantert. Vi opprettholder et lager av deler på lager ...

1 2 3