Pålitelig service anbefales

Katalog / 2017 / januar

Utstyr til Januar 2017

Bilen for et klistremerke med selvklebende etiketter på pappesker MT-05

344

921197
 • Utstyr for å klebe selvklebende etiketter på medisinbokser
 • Utstyr for å klebe selvklebende etiketter på medisinbokser
 • Utstyr for å klebe selvklebende etiketter på medisinbokser
 • Utstyr for å klebe selvklebende etiketter på medisinbokser
 • Utstyr for å klebe selvklebende etiketter på medisinbokser

Skrivebordsautomatisk merkemaskin for klistring av selvklebende etiketter på pappesker. Det brukes til farmasøytiske, kosmetiske og medisinske produkter pakket i pappemballasje. Klistremerket er vertikalt. Produktiviteten er 1200-2400 etiketter i timen. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: installasjon, trening, oppstart, reparasjon. Enkel mekanisk design. Instruksjoner for bruk på engelsk og russisk. I samsvar med GMP-standarden. Vi gir detaljerte instruksjoner for ...

Merkemaskin for tomme plastrør TR-04

344

921194
 • Merking utstyr for tomme plastrør

Halvautomatisk bordplate for å klebe selvklebende etiketter på tomme plastrør. Produktiviteten er 15-25 rør per minutt. Bare egnet for sylindriske plastrør med en diameter på 10 til 100 mm i kosmetikk- og farmasøytisk industri. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: installasjon, trening, oppstart, reparasjon. Enkel mekanisk design. Instruksjoner for bruk på engelsk og russisk. I samsvar med GMP-standarden. Vi sørger for ...

PU-250 flyt pakke maskin

343

921182
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri
 • Utstyr for emballasje i mat-, kosmetikk-, farmasøytisk industri

Den horisontale automatiske emballasjemaskinen er designet for pakking av stykkeprodukter i flow-pack-pakker ved bruk av enlags og komposittfilmemballasje i en rull uten termisk krymping. Det brukes til mange produktgrupper innen mat, kosmetikk, farmasøytisk industri og annen industri. Du kan pakke tabletter, kapsler, matvarer (søtsaker, tyggegummi), suvenirer, smykker, ethvert produkt du kan ...

HX-9 Plastic Tube Filling and Teals Machine

342

921174
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling

Automatisk ultrasonisk maskin for tetting av kantene på plastrør i farmasøytisk, mat- og kosmetisk industri. Produktivitet opptil 20 - 30 rør per minutt. Diameteren på rørene som brukes er 5-50 mm. Maksimal høyde på rørene er 200 mm. Ideell for forskningslaboratorier og pilotanlegg. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: installasjon, trening, oppstart, reparasjon. Enkel mekanisk design. Engelsk bruksanvisning ...

HX-6 plastrør påfyllings- og tetningsmaskin

341

921165
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Halvautomatisk ultrasonisk maskin for tetting av kantene på plastrør
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling
 • Utstyr for fylling av plastrør og ultralydkantforsegling

Halvautomatisk ultrasonisk maskin for tetting av kantene på plastrør i farmasøytisk, mat- og kosmetisk industri. Produktivitet opptil 20 - 30 rør per minutt. Diameteren på rørene som brukes er 5-50 mm. Maksimal høyde på rørene er 250 mm. Ideell for forskningslaboratorier og pilotanlegg. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: installasjon, trening, oppstart, reparasjon. Enkel mekanisk design. Engelsk bruksanvisning ...

1 2 3 4