Tillförlitlig service rekommenderas

Katalog / 2017 / augusti

Utrustning för Augusti 2017

Elektromagnetisk induktionsfoliesvetsmaskin AZ-02

434

922.113
 • Skrivbordssvetsning Svetsmaskin Aluminiummembranskydd Första öppningen
 • Skrivbordssvetsning Svetsmaskin Aluminiummembranskydd Första öppningen

Automatisk induktionsmaskin för bordsskiva för tätning och svetsning av aluminiumfolie för styrning av den första öppningen av plastflaskor på halsen på en flaska för automatisk användning tillsammans med utrustningen för att räkna och packa gelatinkapslar eller tabletter i plastflaskor. Skrivbordsautomatisk maskin för induktiv värmeförsegling av icke-metalliska flaskor av plast eller glas med en transportör. Induktiv termisk bindning kan inte bara förbättras ...

Elektromagnetisk induktionsfoliesvetsmaskin IZ-01

434

922.106
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska
 • Skrivbordsutrustning för svetsning av membranet till halsen på en plastflaska

Manuell maskin för bordsskiva för induktionssvetsning av ett aluminiummembran för att kontrollera den första öppningen av lock på plastflaskor, för halvautomatisk användning tillsammans med utrustning för att räkna och packa gelatinkapslar eller tabletter i plastflaskor. Desktop manuell maskin för induktiv värmeförsegling av icke-metalliska flaskor av plast eller glas. Den koppformade behållaren använder en vakuumtätningsmetod. Induktiv termisk bindning kan inte bara förbättras ...

Automatisk märkningsmaskin för ampull LM-15

433

922.098
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin

En automatisk märkningsmaskin fäster etiketter på glasampuller eller penicillinflaskor. Automatisk märkningsmaskin för att klistra självhäftande etiketter på ytan på ampuller. En ekonomisk och lättanvänd maskin som används inom läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin för marknadsföring av farmaceutiska preparat i ampuller och injektionsflaskor. Produktivitet 30-180 etiketter per minut. Vikt 260 kg. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster: ...

Automatisk platta etikett för kapselmärkning LM-14

432

922.087
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin
 • Automatisk etikettklistermaskin

Den automatiska märkningsmaskinen fäster etiketter på sidan av plana plastflaskor eller burkar. Automatisk märkningsmaskin för att klistra självhäftande etiketter från sida till plan. En ekonomisk och lättanvänd maskin som används inom läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin för märkning av kartongförpackningar av läkemedel, kosmetika och drycker. Produktivitet 10-60 etiketter per minut. Vikt 220 kg. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster ...

Automatisk etikettklistermaskin LM-13

430

922.074
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor
 • Etikettmärkningsmaskin ovanpå lock eller lådor

En automatisk maskin fungerar för att märka etiketter ovanpå planet med lock eller lådor. Automatisk märkningsmaskin för att klistra självhäftande etiketter ovanpå förpackningslocken. En ekonomisk och lättanvänd maskin som används inom läkemedels-, kosmetik- och livsmedelsindustrin för märkning av kartongförpackningar av läkemedel, kosmetika och drycker. Produktivitet 30-150 etiketter per minut. Vikt 200 kg. Vi erbjuder ett komplett utbud av ...

1 2 3 4