Tillförlitlig service rekommenderas

Katalog / 2017 / juni

Utrustning för Juni 2017

GY-31 Powder Extrusion Granulator

407

921.820
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin
 • Extrusion Farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskin

En extruderande farmaceutisk granulator med en pelleteringsmaskin används för att granulera pulver. Produktivitet upp till 10 kg per timme. Storlekar på färdiga granuler 0,2 - 2 mm. Material - rostfritt stål. Idealisk för forskningslaboratorier och pilotanläggningar. Vi tillhandahåller ett komplett utbud av tjänster: installation, utbildning, start, reparation. Enkel mekanisk design. Instruktioner för användning på engelska och ryska. Uppfyller standarden ...

Metalldammanalysator OD-10

406

921.814
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning

Specialutrustning för dammborttagning och matning av tabletter med metalldetektortestning, som är lämplig för alla typer av tabletter. Den består av två maskiner - en höghastighetsavdragare och en metalldetektor. Dammsamlare med principen om dammbildning och vibration medan du tar bort överskott av pulver, kontinuerlig vibration, så att tabletterna fortsätter att röra sig uppåt. Kan ansluta till vilken typ av surfplatta som helst, och ...

Farmaceutisk metalldetektor TM-55

406

921.809
 • Metallseparator för undersökning av tabletter och kapslar
 • Metallseparator för undersökning av tabletter och kapslar
 • Metallseparator för undersökning av tabletter och kapslar
 • Dammborttagning och tablettmatningsutrustning med metalldetektortestning

Metallseparator för undersökning av tabletter och kapslar. Tysk teknik. Huvudkontrollkortet exporteras från Tyskland, hög skanningskänslighet, hög tillförlitlighet. Den upptäcker alla magnetiska och icke-magnetiska metallföroreningar (stål, rostfritt stål, aluminium) och eliminerar det. Kompatibel med vilken tablettpressmodell som helst, hård gelatinkapselmaskin, och kan användas separat. Vikt 55 kg. Gjord av ...

Laboratoriespruttorkpulver TM-07

405

921.805
 • Termisk torkutrustning för känsliga material
 • Termisk torkutrustning för känsliga material
 • Termisk torkutrustning för känsliga material

Laboratoriebänkspraytork för användning i universitet, forskningsinstitut, livsmedel, läkemedel, kemiska laboratorier för att producera fina pulverpartiklar från alla lösningar, såsom emulsioner och suspensioner. Denna utrustning används för termisk torkning av känsliga material: biologiska produkter, biologiska bekämpningsmedel, enzympreparat. Eftersom materialet sprayas på partiklar med dimma endast vid hög temperatur är det endast omedelbart ...

V-formad pulverblandare VM-01

405

921.798
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver
 • Laboratoriebänkblandare för torra pulver

Laboratoriebänkblandare för blandning av torrt pulver och granulärt material inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, kemisk industri och andra industrier. På grund av den unika designen sker enhetlig blandning. Användbar volym - 1 liter. Lämplig för initial blandning av små doser av farmaceutiska råvaror med hjälpämnen. Blandningstanken är tillverkad i rostfritt stål med polerade innerväggar och ytterväggar. Automatisk kontroll av blandningshastigheten ...

1 2 3