Tillförlitlig service rekommenderas

Katalog / 2017 / april

Utrustning för April 2017

Pulverdispenser i plastflaskor PR-15

383

921.580
 • Monoblock av doserad förpackning av pulvermaterial
 • Monoblock av doserad förpackning av pulvermaterial
 • Monoblock av doserad förpackning av pulvermaterial
 • Monoblock av doserad förpackning av pulvermaterial
 • Monoblock av doserad förpackning av pulvermaterial

Automatisk utrustning för doserad fyllning av pulver och granulat i plastflaskor och täckning med lock. Mata in tomma injektionsflaskor och mössor automatiskt från facken. Doseringen justeras med skruvpulverdispenser. Produktivitet 1800 flaskor per timme. Vikt 550 kg. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Vi tillhandahåller detaljerade instruktioner för inställning av doserings- och kapningsutrustning. Innan du skickar till klienten kontrolleras maskinerna ...

HS-10 Automatisk gelkapselpolerare

382

921.579
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar
 • Utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar

Automatisk utrustning för polering och borttagning av damm från hårda gelatinkapslar. Lämplig för att ta bort pulverpartiklar från kapslarna efter att de har fyllts med pulver i kapslar. För användning i farmaceutisk produktion av gelatinkapslar. Produktiviteten är upp till 2500 kapslar per minut. Används för alla standardstorlekar av gelatinkapslar 000,00,0,1,2,3,4,5. Maximal processautomation. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Vi tillhandahåller detaljerade ...

Kartong Cellophanator FB-17

382

921.574
 • Automatisk anpassad inpackningsmaskin för cellofan
 • Automatisk anpassad inpackningsmaskin för cellofan
 • Automatisk anpassad inpackningsmaskin för cellofan
 • Automatisk anpassad inpackningsmaskin för cellofan

Automatisk maskin för individuell inpackning av cellofan kartonger med mediciner och kosmetiska produkter. Den genomsnittliga produktiviteten är 60-120 lådor per minut. Automatiska matningsboxar. Lämplig för användning i läkemedelsindustrin för cellofanförpackning av tabletter och gelatinkapslar. Vikt 500 kg. Maximal automatisering av alla processer. Tillverkad av rostfritt stål enligt GMP-standarder. Vi tillhandahåller detaljerade instruktioner för installation av förpackningar ...

Horisontell tablettpolermaskin ZW-13

381

921.560
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta
 • Utrustning för automatisk borttagning av surfplatta

Automatisk utrustning för att ta bort damm från tabletter. Lämplig för att ta bort pulverpartiklar från tabletter erhållna på alla modeller av tablettpressar. För användning i tillverkning av farmaceutiska tabletter. Produktivitet upp till 500 000 tabletter per timme. Används för alla vanliga tablettdiametrar från 5 till 20 mm. Maximal processautomation. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål. Vi tillhandahåller detaljerade ...