Tillförlitlig service rekommenderas

Katalog / 2016 / oktober

Utrustning för Oktober 2016

POWER SUPER PRESS surfplatta

299

920.734
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter

En tablettpress för läkemedelsindustrin, kemisk industri och livsmedelsindustrin, i pulvermetallurgi för framställning av tabletter, briketter och bollar från bulkmassa. Används för produktion av tabletter med en diameter av 6 till 50 mm, höjden på tabletterna upp till 25 mm. Det maximala djupet för att fylla pulvret i matrisen är 40 mm. Denna modell av pressen tillåter produktion av tabletter i olika former: klassisk, oval, ...

Tablettpress SUPER PRESS

297

920.723
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter
 • Tabletpress för farmaceutisk produktion av pulvretabletter

En tablettpress för läkemedelsindustrin, kemisk industri och livsmedelsindustrin, i pulvermetallurgi för framställning av tabletter, briketter och bollar från bulkmassa. Används för produktion av tabletter med en diameter på 6 till 40 mm, höjden på tabletterna upp till 12 mm. Det maximala djupet för att fylla pulvret i matrisen är 20 mm. Denna modell av pressen tillåter produktion av tabletter i olika former: klassisk, oval, ...

Tablet Tryck på DP-30

296

920.709
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta
 • Tabletpress-surfplatta

Excentrisk enda stans-tablettpress. Maximal diameter för de färdiga tabletterna är 20 mm. Produktivitet 3600 tabletter per timme. Tillverkad i rostfritt stål. Presskraften på 3 ton. Lämplig för produktion av tabletter med logotyper. Vi tillhandahåller detaljerade instruktioner för att ställa in pressen och produktionen av tabletter. Innan den skickas till kunden kontrolleras och testas pressen i produktion. Fullständighet och prestanda garanterad. Vi stöder i lager ...