Soovitatav on usaldusväärne teenus

Kataloog / 2019 / Juuli

Seadmed Juuli 2019

LTM-4 kiire topeltklaasiga tahvelarvuti vajutage

7306

990868
  • Topelt libisev kiire tahvelarvuti vajutage
  • Pressitud tabletid

Kiire topeltklaasiga tahvelarvuti LTM-4 on varustatud täpse keermestatud vardaga, mis toetab pidevalt kandekonstruktsiooni nurka, võimaldades täpse laadimiskambri juhtimist ning 7–11 löögi ja stantsi juhtimist lubatud raskusega erinevus umbes ± 2%. Operatsioonisüsteem kõrvaldab hooratta, mis lihtsustas protsessi oluliselt, suurendas kiirust ja säilitas laadimise täpsuse. Topeltülekanne, keerduva liikumise suur amplituud, suure võime ...

Kiire pöörleva tahvelarvuti LTM-11 vajutage

7304

990857
  • Kiire pöörleva tahvelarvuti vajutamine
  • Pulbri pressimine tablettideks

Kiire pöörleva tahvelarvuti press LTM-11 pakub reaalajas rõhutesti, analüüsi ja lahendust. Pulbri täitesügavuse automaatne reguleerimine võimaldab jälgida ja kontrollida pulbri täitmist pressimisprotsessi ajal, mis tagab tootmiskulude olulise vähenemise, suurendab pressimise kiirust ja tablettide kvaliteeti. Reaalajas rõhu jälgimine ja funktsioonide hindamine. Kõik automaatsed sügavuse sätted ...

Kiire pöörleva tahvelarvuti LTM-10 vajutage

7304

990854
  • Kiire pöörleva tahvelarvuti vajutamine
  • Valmis tabletid pärast pressimist

Kiire pöörleva tahvelarvuti press LTM-10 pakub reaalajas rõhutesti, analüüsi ja lahendust. Pulbri täitesügavuse automaatne reguleerimine võimaldab jälgida ja kontrollida pulbri täitmist pressimisprotsessi ajal, mis tagab tootmiskulude olulise vähenemise, suurendab pressimise kiirust ja tablettide kvaliteeti. Reaalajas rõhu jälgimine ja funktsioonide hindamine. Kõik automaatsed sügavuse sätted ...

Automaatne kleepimisseade kleepuvate siltide SYM-4 jaoks

7284

990652
  • Kleepsiltide automaatsed märgistusseadmed
  • Sildiga pudelid

Automaatne kleepimisseade kleepuvate siltide SYM-4 jaoks. Ventilaatori kujuline pöörlev varras võtab väikese koguse liimi ja liigub läbi kummirataste etiketijuhini, mis asetseb selles asendis paberi jaoks mõeldud vaakumi imemisrattaga, kus silt eemaldatakse ja kantakse sildi konveierilindile kasutades etiketi eemaldamise seade. Pärast seda kinnitatakse etikett lindile ...