Soovitatav on usaldusväärne teenus

Kataloog / 2017. aasta / Novembril

Seadmed November 2017

RZY-30 pöördtahvel

306

920809
  • Seadmed pulbrite tablettimiseks

Kiire pöörlev tabletipress kuni 13 mm läbimõõduga tablettide pressimiseks. Paigaldatud on 30 paari pressitööriistu. Pöörlev tabletipress on valmistatud roostevabast terasest. Maksimaalne tootlikkus on 128 000 tabletti tunnis. Ajakirjanduse kõikidele külgedele pääseb juurde. Tööpiirkond on kaetud läbipaistvate plastkilpidega. Pressimisjõudu ja tootlikkust saab sujuvalt reguleerida. Peamine pressimisjõud on 8 tonni ....

RZY-27 pöördtahvel

306

920808
  • Seadmed pulbrite tablettimiseks

Kiire pöörlev tabletipress kuni 20 mm läbimõõduga tablettide pressimiseks. Paigaldatud 27 paari pressitööriistu. Pöörlev tabletipress on valmistatud roostevabast terasest. Maksimaalne tootlikkus on 128 000 tabletti tunnis. Ajakirjanduse kõikidele külgedele pääseb juurde. Tööpiirkond on kaetud läbipaistvate plastkilpidega. Pressimisjõudu ja tootlikkust saab sujuvalt reguleerida. Peamine pressimisjõud on 8 tonni ....

RZD-35 pöördtahvel

306

920803
  • Tahvelarvutite automaatne rotatsioonipress

Kiire pöörlev tabletipress kuni 13 mm läbimõõduga tablettide pressimiseks. Paigaldatud 35 paari pressitööriistu. Pöörlev tabletipress on valmistatud roostevabast terasest. Maksimaalne tootlikkus on 150 000 tabletti tunnis. Ajakirjanduse kõikidele külgedele pääseb juurde. Tööpiirkond on kaetud läbipaistvate plastkilpidega. Pressimisjõudu ja tootlikkust saab sujuvalt reguleerida. Peamine pressimisjõud on 6 tonni ....

1 2 3 ... 36