Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Јуни (Страница 3)

Опрема за Јуни 2017 година

Машина за полнење прав и дозирање FP-50

400

921833
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав

Полу-автоматска машина за дозирање за хранење прав со тешки прашоци во пластични лименки со доза од 10 до 150 ml. Тежина 115 кг. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен ...

1 2 3