Luotettavaa palvelua suositellaan

Luettelo / 2016 / lokakuu

Laitteet Lokakuu 2016

POWER SUPER PRESS -tablettipuristin

299

920734
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten

Tablettipuristin farmaseuttiselle, kemianteollisuudelle ja elintarviketeollisuudelle jauhemetallurgiassa tablettien, briketien ja bolusten tuottamiseksi irtotavarana jauhemateriaaleista. Käytetään tablettien valmistukseen, joiden halkaisija on 6–50 mm, tablettien korkeus jopa 25 mm. Jauheen täyttö syvyyteen matriisiin on enintään 40 mm. Tämä puristinmalli mahdollistaa erimuotoisten tablettien valmistuksen: klassinen, soikea, ...

Tabletti painaa SUPER PRESS

297

920723
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten
 • Tabletpress jauhetablettien farmaseuttista tuotantoa varten

Tablettipuristin farmaseuttiselle, kemianteollisuudelle ja elintarviketeollisuudelle jauhemetallurgiassa tablettien, briketien ja bolusten tuottamiseksi irtotavarana jauhemateriaaleista. Käytetään tablettien valmistukseen, joiden halkaisija on 6–40 mm, tablettien korkeus jopa 12 mm. Jauheen täyttö syvyyteen matriisiin on enintään 20 mm. Tämä puristinmalli mahdollistaa erimuotoisten tablettien valmistuksen: klassinen, soikea, ...

Tablet Press DP-30

296

920709
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti
 • Tabletin puristustabletti

Epäkeskeinen yhden reiän tabletinpuristin. Valmiin tabletin enimmäishalkaisija on 20 mm. Tuottavuus 3600 tablettia tunnissa. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Puristusvoima 3 tonnia. Sopii logojen sisältävien tablettien tuotantoon. Tarjoamme yksityiskohtaiset ohjeet puristimen asettamiseen ja tablettien valmistukseen. Ennen kuin asiakas lähetetään asiakkaalle, lehdistö tarkistetaan ja testataan tuotannossa. Täydellisyys ja suorituskyky taattu. Tuemme varastossa ...