Pålidelig service anbefales

Katalog / 2018 / november

Udstyr til November 2018

En mixer er påkrævet for at producere protein.

7020

987.968
 • En mixer er påkrævet for at producere protein.
 • Højeffektiv mikser til blanding af tørt pulver
 • V-formet mixer
 • Højeffektiv mikser til blanding af tørt pulver

Kundespørgsmål: En mixer er påkrævet til produktion af protein (blanding af pulveriserede komponenter). Produktiviteten er mindst 40 kg / time. En dåseudfyldningsmaskine til 1000-3000g dåser er også påkrævet. Kan du hjælpe med at hente udstyret og orientere dig om priserne? Svar fra MINIPRESS: Du sendte en fælles opgave - du vil blande og drys protein i dåser. Vi har erfaring med at organisere produktion og udvælgelse af sådant udstyr. Men…

Vi ønsker at købe en højtydende granulatorblander til produktion af kapsler

7020

987.967
 • Fortsætter samtalen med dig på granulatoren
 • Industriel granulator til tørpulvergranulering
 • Pulvergranulator
 • Industriel granulator til tørpulvergranulering

Kundespørgsmål: I løbet af samtalen med dig på granulatoren informerer jeg dig. Den krævede granulatproduktivitet er 45 kg, den krævede produktiv produktivitet er 1.500 dåser med 60 kapsler, hvilket svarer til 90.000 stk. På 0,45 g (afrund op til 100.000). Du kan fremstille granulat i flere portioner, f.eks. 10-15 kg og kombinere. Der er 2 procesindstillinger. 1) Lav granulat ind ...

Jeg planlægger at åbne mit værksted til produktion af mineralgødning

7017

987.936
 • Pulvergranulator
 • Granulator til tør og våd granulering af pulvere YR-250
 • Jeg planlægger at åbne mit værksted til produktion af mineralgødning
 • Granulator til tør og våd granulering af pulvere YR-90

Kundespørgsmål: Jeg planlægger at åbne mit værksted til produktion af mineralgødning! Når jeg søgte efter udstyr, stødte jeg på dit personlige websted, hvor jeg så den model J-800 gødningsgranulator, som du tilbyder. Jeg studerede dets tekniske parametre, så en video af, hvordan det fungerer. Jeg tror, ​​det er velegnet til min virksomhed. Jeg vil dog gerne have en komplet linje, der dækker selve granuleringsprocessen, tørring af de færdige granulater og emballering ....

Interesseret i kapselfremstillingsudstyr

7010

987.874
 • Interesseret i kapselfremstillingsudstyr
 • Kapsler, hvor der anvendes flydende gelatinmasse, blød sømløs, sfærisk
 • Sømløs kapsulator
 • Kapsler, hvor der anvendes flydende gelatinmasse, blød sømløs, sfærisk

Kundespørgsmål: God eftermiddag! Det er vigtigt for mig at være i stand til at indkapsle olier i en oval og aflang med et volumen på mere end 1 ml. Interesseret i udstyr til produktion af kapsler. Det er også vigtigt at være i stand til at fremstille de såkaldte vegetariske kapsler uden animalsk gelatine. Kan dit firma hente det nødvendige udstyr til mig? Svar fra MINIPRESS: Tak for din interesse for det udstyr og teknologi der ...

1 2 3 ... 7