Pålidelig service anbefales

Katalog / 2017 / juni

Udstyr til Juni 2017

GY-31 pulverekstrudering granulator

407

921.820
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine
 • Ekstrudering farmaceutisk granulator med pelleteringsmaskine

En ekstruderingsfarmaceutisk granulator med en pelleteringsmaskine anvendes til granulering af pulvere. Produktivitet op til 10 kg i timen. Størrelser på færdige granulater 0,2 - 2 mm. Materiale - rustfrit stål. Ideel til forskningslaboratorier og pilotanlæg. Vi leverer en komplet vifte af tjenester: installation, træning, opstart, reparation. Simpelt mekanisk design. Brugsanvisning på engelsk og russisk. Opfylder standarden ...

Metalstøvanalysator OD-10

406

921.814
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest

Specielt udstyr til fjernelse af støv og fodring af tablet med metaldetektortestning, der er velegnet til alle typer tabletter. Det består af to maskiner - en højhastighedsduster og en metaldetektor. Støvopsamler ved hjælp af princippet om støvdannelse og vibration, mens overskydende pulver fjernes, kontinuerlig vibration, så tabletterne fortsætter med at bevæge sig opad. Kan oprette forbindelse til enhver type tabletpresse, og ...

Farmaceutisk metaldetektor TM-55

406

921.809
 • Metaludskiller til undersøgelse af tabletter og kapsler
 • Metaludskiller til undersøgelse af tabletter og kapsler
 • Metaludskiller til undersøgelse af tabletter og kapsler
 • Støvfjernelse og tabletfodringsudstyr med metaldetektortest

Metaludskiller til undersøgelse af tabletter og kapsler. Tysk teknologi. Hovedkontroltavlen eksporteres fra Tyskland, høj scanningsfølsomhed, høj pålidelighed. Den detekterer alle magnetiske og ikke-magnetiske metalliske kontaminanter (stål, rustfrit stål, aluminium) og eliminerer det. Kompatibel med enhver tabletpressemodel, hård gelatinekapselpåfyldningsmaskine, og kan bruges separat. Vægt 55 kg. Gøres ved ...

Laboratoriesprøjttørringspulver TM-07

405

921.805
 • Termisk tørringsudstyr til følsomme materialer
 • Termisk tørringsudstyr til følsomme materialer
 • Termisk tørringsudstyr til følsomme materialer

Laboratoriebenk-sprøjtetørrer til brug i universiteter, forskningsinstitutter, fødevarer, farmaceutiske, kemiske laboratorier til fremstilling af fine pulverpartikler fra alle opløsninger, såsom emulsioner og suspensioner. Dette udstyr bruges til termisk tørring af følsomme materialer: biologiske produkter, biologiske pesticider, enzympræparater. Da materialet kun sprøjtes på partikler med tågestørrelse ved høj temperatur, er det kun øjeblikkeligt ...

V-formet pulverblander VM-01

405

921.798
 • Laboratoriebenchtopblander til tørt pulver
 • Laboratoriebenchtop mixer til tørt pulver
 • Laboratoriebenchtop mixer til tørt pulver
 • Laboratoriebenchtopblander til tørt pulver
 • Laboratoriebenchtop mixer til tørt pulver
 • Laboratoriebenchtop mixer til tørt pulver

Laboratoriebænkblander til blanding af tørt pulver og granulært materiale inden for farmaceutisk, fødevare-, kemisk og anden industri. På grund af det unikke design forekommer ensartet blanding. Brugbar volumen - 1 liter. Velegnet til den indledende blanding af små doser farmaceutiske råmaterialer med hjælpestoffer. Blandetanken er lavet af rustfrit stål med polerede indre og ydre vægge. Automatisk kontrol af blandingshastigheden ...

1 2 3