Pålidelig service anbefales

Katalog / 2017 / marts

Udstyr til Marts 2017

V-formet pulverblander VM-20

369

921.453
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer

Industriel V-formet mixer til bulkpulvermaterialer. Velegnet til brug i den farmaceutiske, kemiske og fødevareindustri. Europæisk kvalitetsudførelse, materialer - AISI 304 rustfrit stål. Nettovolumen - 14 liter. Vi leverer detaljerede instruktioner til opsætning af en pulverblander. Før mixeren testes og testes i produktionen, inden den sendes til kunden. Fuldstændighed og ydeevne garanteret. Vi opretholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-14

369

921.452
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer

Industriel V-formet mixer til bulkpulvermaterialer. Velegnet til brug i den farmaceutiske, kemiske og fødevareindustri. Europæisk kvalitetsudførelse, materialer - AISI 304 rustfrit stål. Nettovolumen - 14 liter. Vi leverer detaljerede instruktioner til opsætning af en pulverblander. Før mixeren testes og testes i produktionen, inden den sendes til kunden. Fuldstændighed og ydeevne garanteret. Vi opretholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-10

368

921.447
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer
 • Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer

Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer. Velegnet til brug i den farmaceutiske, kemiske og fødevareindustri. Europæisk udførelse, materialer - AISI 304 rustfrit stål. Nettovolumen - 10 liter. Vi leverer detaljerede instruktioner til opsætning af en pulverblander. Før mixeren testes og testes i produktionen, inden den sendes til kunden. Fuldstændighed og ydeevne garanteret. Vi opretholder lager på lager ...

V-formet pulverblander VM-05

368

921.440
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske, kemiske og fødevareråvarer

Laboratorie V-formet mixer til bulkpulvermaterialer. Velegnet til brug i den farmaceutiske, kemiske og fødevareindustri. Europæisk udførelse, materialer - AISI 304 rustfrit stål. Brugbar volumen - 5 liter. Vi leverer detaljerede instruktioner til opsætning af en pulverblander. Før mixeren testes og testes i produktionen, inden den sendes til kunden. Fuldstændighed og ydeevne garanteret. Vi opretholder lager på lager ...

Pulverblandings paddle mixer CX-100

367

921.439
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske og fødevareråvarer
 • Udstyr til blanding af farmaceutiske og fødevareråvarer

Industriel mixer til bulk- og pastalignende pulvermaterialer. Til brug i farmaceutisk industri og fødevareindustrien. Europæisk udførelse, materialer - AISI 304 rustfrit stål. Nettovolumen - 100 liter. Vi leverer detaljerede instruktioner til opsætning af en pulverblander. Før mixeren testes og testes i produktionen, inden den sendes til kunden. Fuldstændighed og ydeevne garanteret. Vi opretholder et lager af dele på lager ...

1 2 3