Recomanable servei fiable

Catàleg / 2019 / Juliol

Equipament per a Juliol de 2019

Premsa de tauletes de doble velocitat de doble velocitat LTM-4

7306

990868
  • Premsa de doble velocitat per tauletes amb doble lliscament
  • Pastilles premsades

La premsa de tauleta de doble diapositiva d'alta velocitat LTM-4 està equipada amb una barra de rosca precisa que suporta contínuament l'angle de l'estructura de suport, permetent un control precís de la cambra de càrrega i un control de 7-11 punxons i matrius, amb un pes admissible. diferència d’aproximadament ± 2%. El sistema operatiu elimina el volant, cosa que va simplificar molt el procés, va augmentar la velocitat i va mantenir la precisió de càrrega. Doble transmissió, gran amplitud del moviment de gir, capacitat d’un gran ...

Premsa de tauletes rotatives d'alta velocitat LTM-11

7304

990857
  • Premsa de tauletes rotatives d’alta velocitat
  • Pressionar la pols en comprimits

La premsa de tauleta rotativa d'alta velocitat LTM-11 proporciona proves, anàlisis i solució de pressió en temps real. L’ajustament automàtic de la profunditat d’ompliment de la pólvora permet controlar i controlar el farcit de la pólvora durant el procés de premsat, cosa que garanteix una reducció significativa dels costos de producció, augmenta la velocitat de premsat i la qualitat de les pastilles. Monitorització de pressió en temps real i avaluació de funcions. Totes les configuracions de profunditat automàtica ...

Premsa de tauletes rotatives d'alta velocitat LTM-10

7304

990854
  • Premsa de tauletes rotatives d’alta velocitat
  • Comprimits acabats després de premsar

La premsa de tauletes rotatives d'alta velocitat LTM-10 proporciona proves, anàlisis i solució de pressió en temps real. L’ajustament automàtic de la profunditat d’ompliment de la pólvora permet controlar i controlar el farcit de la pólvora durant el procés de premsat, cosa que garanteix una reducció significativa dels costos de producció, augmenta la velocitat de premsat i la qualitat de les pastilles. Monitorització de pressió en temps real i avaluació de funcions. Totes les configuracions de profunditat automàtica ...

Equips d’etiquetatge automàtic d’etiquetes adhesives SYM-4

7284

990652
  • Equips d’etiquetatge automàtic d’etiquetes adhesives
  • Ampolles etiquetades

Equips d’etiquetatge automàtic d’etiquetes adhesives SYM-4. La vareta giratòria amb forma de ventilador agafa una petita quantitat de cola i es desplaça a través de les rodes de goma fins al líder de l’etiqueta, que es troba en aquesta posició amb una roda de ventosa per al paper, on s’elimina l’etiqueta i es transfereix a la cinta transportadora de l’etiqueta mitjançant un dispositiu d’eliminació d’etiquetes. Després d’això, l’etiqueta s’adjunta a la cinta ...