Recomanable servei fiable

Catàleg / 2019 / Maig

Equipament per a Maig de 2019

Equip de transport per omplir i empaquetar XY-6H

7169

989508
  • Equip de transport per omplir i envasar
  • Productes envasats de forma irregular

L’equip transportador per omplir i embalar bosses de gran format XY-6H de forma irregular a la indústria alimentària, com ara marisc o carn seca, i també és adequat per embalar dolços, nous, aliments cruixents. Processos automàtics per fer bosses, dosificació, ompliment, segellat. La màquina també pot tenir una funció de pesada en afegir el dispositiu adequat.

Equips d'embalatge i envasat de pólvores XY-6K

7169

989507
  • Equips d'ompliment i envasat de pólvora
  • Pols envasats

Equips d'embalatge i envasat de pólvores XY-6K s'utilitza per envasar pols a la indústria mèdica, química i alimentària de productes com llet en pols, cafè, etc. Bossa de segellat a quatre cares. Tots els processos per formar una bossa, dosificar, omplir, segellar, tallar i imprimir la codificació es poden dur a terme automàticament. El control avançat d’ordinador i el motor de l’accionament s’utilitzen per controlar la longitud i la ubicació del paquet ...

Equip per omplir i empaquetar líquids i substàncies viscoses XY-6L

7169

989506
  • Equip per omplir i empaquetar líquids i substàncies viscoses
  • Líquids envasats i substàncies viscoses

Equip per omplir i empaquetar líquids i substàncies viscoses XY-6L en la indústria mèdica, alimentària, química, cosmètica, com xampús, gels de dutxa, vinagre, oli, salsa de soja, etc. Tots els processos de fabricació de bosses, dosificació, ompliment, segellat, tall i impressió de bosses es poden dur a terme de forma automàtica. El control avançat d’ordinador i el motor de l’accionament s’utilitzen per controlar la longitud i la ubicació del paquet ...

Equip per embalatge Alumini / Alumini amb pantalla tàctil SHWA-16

7169

989505
  • Equipament d'embalatge Alumini / Alumini de pantalla tàctil
  • Embalatge alumini / alumini

Els equips per embalatge Alumini / Alumini amb pantalla tàctil SHWA-16 és un model millorat d’aquest tipus de màquines. Es caracteritza per la facilitat d’ús i manteniment, fàcil de netejar, té una interfície amable i moltes funcions. El sistema es controla mitjançant el controlador de PLC. El control automàtic complet garanteix la precisió i el bon aspecte de l’embalatge. Una forma avançada i compacta d'equips, d'altes prestacions, de baix soroll, ...

Equip per embalatge Alumini / Alumini amb pantalla tàctil SHWA-20

7169

989504
  • Equipament d'embalatge Alumini / Alumini de pantalla tàctil
  • Equipament d'embalatge Alumini / Alumini de pantalla tàctil

Els equips per embalatge Alumini / Alumini amb pantalla tàctil SHWA-20 és un model millorat d’aquest tipus de màquines. Es caracteritza per la facilitat d’ús i manteniment, fàcil de netejar, té una interfície amable i moltes funcions. El sistema es controla mitjançant el controlador de PLC. El control automàtic complet garanteix la precisió i el bon aspecte de l’embalatge. Una forma avançada i compacta d'equips, d'altes prestacions, de baix soroll, ...

1 2 3 ... 44