Recomanable servei fiable

Catàleg / 2018 / Desembre

Equipament per a Desembre de 2018

PREMSA PER TECHNOPLANKTON R-40

7029

988036
 • Premsa hidràulica
 • Premsa de tauleta hidràulica de laboratori
 • Premsa de tauleta hidràulica de laboratori
 • Premsa de tauleta hidràulica de laboratori
 • Premsa de tauleta hidràulica de laboratori
 • Premsa de tauleta hidràulica de laboratori

Premsa hidràulica de laboratori amb una força de premsa de 40 tones. El model d'escriptori s'utilitza a la indústria per a l'elaboració de productes químics, briquetes i tauletes en la metal·lúrgia de la pólvora. Premsa automàtica de tauletes hidràulica de laboratori per a la indústria farmacèutica, química i alimentària, en metal·lúrgia en pols per a la producció de comprimits, briquetes i bolus a partir de materials en pols a granel amb un diàmetre de 10 mm a 100 mm. La premsa funciona ...

ESCESSAMENT DE SUBLIMACIÓ DE VÀLUMS DE VACU I ATMOSFÈRICS

7029

988033
 • Equip d’assecatge per a productes farmacèutics i biològics

El mètode de deshidratació de sublimació al buit combina els avantatges de dos mètodes coneguts de deshidratació: congelació i assecat al buit. Durant la congelació, els canvis indesitjables de les propietats del producte són mínims, i l'assecat posterior elimina la humitat congelada, cosa que permet emmagatzemar els productes en els envasos adequats (un any o més) a una temperatura ambiental no regulada. Costos d’energia per a l’organització del procés de sublimació en un buit de 15 a 20 anys ...

EMBALATGE DE SUBSTÀNCIES MEDICINALS PODERADES

7028

988030
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols

Els pols s’envasen en els materials següents. Càpsules de paper. Per a la seva fabricació s'utilitzen: el paper enganxat és una polpa amb una capa enganxada de cola animal. Aquest paper s'utilitza principalment per empaquetar pols higroscòpics i no volàtils; El paper encerat i parafina és un paper enganxat impregnat de cera o parafina. Com que no passa humitat i gasos, s’utilitza ...

FORMES DE DOSAGE SOFT, LA SEVA CLASSIFICACIÓ I PROPIETATS

7028

988027
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes

L'aprenentatge d'una persona amb formes de dosificació suaus es produeix en els primers dies de vida, quan les mans solidàries de la mare apliquen crema per a nadons a la pell delicada del nen. Aleshores, al llarg de la seva vida, les persones utilitzen formes de dosificació suaus amb finalitats mèdiques per a la prevenció i el tractament de diverses malalties en dermatologia amb el tractament extern de lesions de la pell de diverses etiologies, ginecologia, proctologia, oftalmologia, així com cosmètica. ...

HOMOGENITZADORS DE TORN DE VÀLVULA

7028

988024
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes
 • Homogeneitzador industrial per a l’alliberament de pomades i cremes

Homogeneïtzadors de plunger tipus vàlvula estan dissenyats per a una homogeneïtzació d'una, dues i tres etapes. Aquest procés té lloc en un sistema especial de vàlvules, que és el centre de tot el procés d’homogeneïtzació. En passar pels forats més petits de la vàlvula a pressió i control constant, el producte es troba en condicions d’alta turbulència, que és el mecanisme més eficaç per dividir en partícules. El grau de fragmentació depèn ...

1 2