Recomanable servei fiable

Catàleg / 2017 / de novembre

Equipament per a Novembre de 2017

RZY-30 Rotary Tablet Press

306

920809
  • Equip per a comprimir les pólvores en comprimits

Premsa de comprimits rotatius d'alta velocitat per premsar comprimits de diàmetre de fins a 13 mm. S'han instal·lat 30 parells d'eines de premsa. La premsa rotativa de tauletes està fabricada en acer inoxidable. La productivitat màxima de 128.000 comprimits per hora. Hi ha accés a totes les parts de la premsa des de tots els costats. La zona de treball està coberta amb escuts de plàstic transparent. Hi ha un ajust ajustat de la força de pressió i de la productivitat. La força de premsa principal és de 8 tones ....

RZY-27 Rotary Tablet Press

306

920808
  • Equip per a comprimir les pólvores en comprimits

Premsa de comprimits rotatius d'alta velocitat per premsar comprimits amb un diàmetre de fins a 20 mm. S'han instal·lat 27 parells d'eines de premsa. La premsa rotativa de tauletes està fabricada en acer inoxidable. La productivitat màxima de 128.000 comprimits per hora. Hi ha accés a totes les parts de la premsa des de tots els costats. La zona de treball està coberta amb escuts de plàstic transparent. Hi ha un ajust ajustat de la força de pressió i de la productivitat. La força de premsa principal és de 8 tones ....

RZD-35 Rotary Tablet Press

306

920803
  • Premsa automàtica rotativa per tauletes

Premsa de comprimits rotatius d'alta velocitat per premsar comprimits de diàmetre de fins a 13 mm. S'han instal·lat 35 parells d'eines de premsa. La premsa rotativa de tauletes està fabricada en acer inoxidable. La productivitat màxima de 150.000 comprimits per hora. Hi ha accés a totes les parts de la premsa des de tots els costats. La zona de treball està coberta amb escuts de plàstic transparent. Hi ha un ajust ajustat de la força de pressió i de la productivitat. La força de premsa principal és de 6 tones ....

1 2 3 ... 36