Recomanable servei fiable

Catàleg / 2017 / juny

Equipament per a Juny de 2017

Granulador d'extrusió de pols GY-31

407

921820
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització
 • Granulador farmacèutic d'extrusió amb màquina de pelletització

Per a la granulació de pols s'utilitza un granulador farmacèutic d'extrusió amb una màquina de pelletització. Productivitat de fins a 10 kg per hora. Mides dels grànuls acabats 0,2 - 2 mm. Material: acer inoxidable. Ideal per a laboratoris de recerca i plantes pilot. Oferim una gamma completa de serveis: instal·lació, formació, posada en marxa, reparació. Disseny mecànic senzill. Instruccions d'ús en anglès i rus. Compleix amb l'estàndard ...

Analitzador de pols metàl·lica OD-10

406

921814
 • Equip d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls
 • Equips d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls
 • Equip d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls
 • Equips d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls
 • Equip d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls
 • Equips d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls

Equip especial per a l'eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls, adequat per a tot tipus de pastilles. Consta de dues màquines: un reductor d'alta velocitat i un detector de metalls. Col lector de pols que utilitza el principi de formació de pols i vibració alhora que elimina excés de pols, vibració contínua, de manera que les pastilles continuïn movent cap amunt. Es pot connectar a qualsevol tipus de premsa de tauleta i ...

Detector de metalls farmacèutics TM-55

406

921809
 • Separador de metalls per examinar pastilles i càpsules
 • Separador de metalls per examinar pastilles i càpsules
 • Separador de metalls per examinar pastilles i càpsules
 • Equip d’eliminació de pols i alimentació de tauletes amb proves de detector de metalls

Separador de metalls per examinar pastilles i càpsules. Tecnologia alemanya. La placa de control principal s’exporta des d’Alemanya, alta sensibilitat d’escaneig, alta fiabilitat. Detecta tots els contaminants metàl·lics magnètics i no magnètics (acer, acer inoxidable, alumini) i l’elimina. Compatible amb qualsevol model de premsa de tauleta, màquina de llençar càpsules de gelatina dura i es pot utilitzar per separat. Pes 55 kg. Realitzat per ...

Pols d'assecat per raig de laboratori TM-07

405

921805
 • Equips d’assecat tèrmic per a materials sensibles
 • Equips d’assecat tèrmic per a materials sensibles
 • Equips d’assecat tèrmic per a materials sensibles

Assecador d'esprai de bancs de laboratori per a ús en universitats, instituts d'investigació, laboratoris químics d'alimentació, farmacèutica i química per produir partícules fines de pols de totes les solucions, com ara emulsions i suspensions. Aquest equip s'utilitza per a l'assecat tèrmic de materials sensibles: productes biològics, pesticides biològics, preparacions enzimàtiques. Com que el material es polvoritza sobre partícules de mida de boira només a altes temperatures, només és instantani ...

Mesclador de pols en forma de V VM-01

405

921798
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs
 • Mescladora de banc de laboratori per a pólvors secs

Batedora de banc de laboratori per barrejar pols secs i material granular en la indústria farmacèutica, alimentària, química i altres indústries. A causa del disseny únic, es produeix una barreja uniforme. Volum útil: 1 litre. Apte per a la barreja inicial de petites dosis de matèries primeres farmacèutiques amb excipients. El dipòsit de mescla està fabricat en acer inoxidable amb parets interiors i exteriors polides. Control automàtic de la velocitat de mescla ...

1 2 3