Recomanable servei fiable

Catàleg / 2017 / Abril

Equipament per a Abril de 2017

Distribuïdor de pólvores en ampolles de plàstic PR-15

383

921580
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols
 • Monobloc de l'embalatge dosificat de materials en pols

Equip automàtic per al farciment dosificat de pólvores i grànuls en ampolles de plàstic i tapatge amb taps. Alimentació automàtica de vials i taps de papereres. Els dosificadors s’ajusten per dosificadors de pols de cargol. Productivitat 1.800 ampolles per hora. Pes 550 kg. Fabricat en acer inoxidable d'alta qualitat. Proporcionem instruccions detallades per configurar equips de dosificació i tapatge. Abans d’enviar al client, es comproven les màquines ...

HS-10 Pulidor automàtic de càpsules de gel

382

921579
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina
 • Equip per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina

Equip automàtic per polir i eliminar la pols de les càpsules dures de gelatina. Adequat per eliminar partícules de pols de les càpsules un cop omplides amb pols en capsuladors. Per a ús en la producció farmacèutica de càpsules de gelatina. La productivitat és de fins a 2.500 càpsules per minut. S'utilitza per a totes les mides estàndards de càpsules de gelatina 000,00,0,1,2,3,4,5. Màxima automatització de processos. Fabricat en acer inoxidable d'alta qualitat. Oferim informació detallada ...

Caixa de cartró Cellophanator FB-17

382

921574
 • Màquina automàtica d’embolcall personalitzat de celofan
 • Màquina automàtica d’embolcall personalitzat de celofan
 • Màquina automàtica d’embolcall personalitzat de celofan
 • Màquina automàtica d’embolcall personalitzat de celofan

Màquina automàtica per embolicar individualment caixes de cartró de celofan amb medicaments i productes cosmètics. La productivitat mitjana és de 60-120 caixes per minut. Caixes d'alimentació automàtica Adequat per a ús en la indústria farmacèutica per a envasos de celofan de comprimits i càpsules de gelatina. Pes 500 kg. Màxima automatització de tots els processos. Fabricat en acer inoxidable segons normes GMP. Us proporcionem instruccions detallades per configurar els envasos ...

Pulidor horitzontal de tauletes ZW-13

381

921560
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes
 • Equips automàtics d'eliminació de pols de tauletes

Equip automàtic per eliminar la pols de les tauletes. Adient per eliminar partícules de pols de comprimits obtinguts en tots els models de premses de comprimits. Per a ús en la fabricació de tauletes farmacèutiques. Productivitat de fins a 500.000 comprimits per hora. S'utilitza per a tots els diàmetres de pastilla estàndard de 5 mm a 20 mm. Màxima automatització de processos. Fabricat en acer inoxidable d'alta qualitat. Oferim informació detallada ...