Recomanable servei fiable

Catàleg / 2016 / Desembre

Equipament per a Desembre 2016

Analitzador de gruix de parets de gelats de HD-01

329

921069
  • Equip per comprovar el gruix de les càpsules de gelatina dura

S'utilitza un analitzador d'espessors per mesurar el gruix de comprimits o càpsules de gelatina. L’analitzador mesura el gruix de la part superior i la paret de la càpsula. El determinant dóna el resultat més exacte. Escala centigrada de gran qualitat. Proporcionem instruccions detallades per configurar aquest model d’analitzador de gruix. Abans d’enviar, els analitzadors es comproven i es proven en producció. Completat i rendiment garantit. Mantenim estoc de peces i consumibles al magatzem. Preu ...

Analitzador d'injecció i transparència de líquids CM-02

329

921067

L’analitzador de transparència està dissenyat per analitzar la transparència d’injeccions i altres líquids mèdics embotellats. Una làmpada fluorescent de tres colors està controlada per un sensor de llum, un inductor electrònic i una ombra. Proporcionem instruccions detallades per configurar aquest model d’analitzador de transparència. Abans d’enviar, els analitzadors es comproven i es proven en producció. Completat i rendiment garantit. Mantenim estoc de peces i consumibles al magatzem. El preu inclou ...

Analitzador d'injecció i transparència de líquids CM-01

329

921065
  • Equips de control de transparència de líquids de laboratori

L’analitzador de transparència està dissenyat per analitzar la transparència d’injeccions i altres líquids mèdics embotellats. Una làmpada fluorescent de tres colors està controlada per un sensor de llum, un inductor electrònic i una ombra. Proporcionem instruccions detallades per configurar aquest model d’analitzador de transparència. Abans d’enviar, els analitzadors es comproven i es proven en producció. Completat i rendiment garantit. Mantenim estoc de peces i consumibles al magatzem. El preu inclou ...

Analitzador d’humitat per a pólvores i grànuls SF-01

329

921063
  • Equip per a la investigació en laboratori d'humitat de diversos materials farmacèutics

L’analitzador d’humitat s’utilitza per analitzar el contingut d’humitat de pols o grànuls. Assecat a temperatura constant mitjançant una làmpada per infrarojos, escalfament focalitzat, assecat ràpid. Proporcionem instruccions detallades per configurar aquest model d’analitzador d’humitat. Abans d’enviar, els analitzadors es comproven i es proven en producció. Completat i rendiment garantit. Mantenim estoc de peces i consumibles al magatzem. El preu inclou les duanes ...

Analitzador de duresa de la tauleta YD-03

329

921060
  • Equips de prova de duresa de la tauleta de laboratori
  • Equips de prova de duresa de la tauleta de laboratori

Analitzador de duresa de la tauleta: un dispositiu per mesurar la duresa de la tauleta. La pressió es produeix a la tauleta i es comprimeix artificialment. Aquest procés està supervisat per un sensor d’alta precisió. Els indicadors de duresa es mostren al panell frontal. La prova de duresa de la tauleta és contínua. El lot més gran és de 100 peces. Proporcionem instruccions detallades per configurar aquest model d’analitzador de duresa. Abans d’enviar, els analitzadors es comproven i es proven en producció ....

1 2 3 4