Recomanable servei fiable

Catàleg / 2016 / de novembre

Equipament per a Novembre de 2016

RZW-29 Rotary Tablet Press

305

920881
  • Equips de fabricació de tauletes de premsa
  • Premsa RZW-29 de alta velocitat per a tauletes
  • Premsa de tauleta RZW-29 per a la producció de tauletes
  • RZW-29 Rotary Tablet Press per a la indústria farmacèutica
  • Premsa automàtica de tauletes rotatives RZW-29
  • RZW-29 Rotary Tablet Press
  • Premsa de pastilla rotativa RZW-29 per premsat en pols

Premsa de comprimits rotatius d'alta velocitat per premsar comprimits de diàmetre de fins a 25 mm S'han instal·lat 29 parells d'eines de premsa. La premsa rotativa de tauletes està fabricada en acer inoxidable. Productivitat màxima de 125.000 comprimits per hora. Hi ha accés a totes les parts de la premsa des de tots els costats. La zona de treball està coberta amb escuts de plàstic transparent. Hi ha un ajust ajustat de la força de pressió i de la productivitat. La força de premsa principal és de 8 tones ....