Recomanable servei fiable

Catàleg / 2016 / Octubre

Equipament per a Octubre de 2016

POWER SUPER PRESS premsa de tauletes

299

920734
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols

Una premsa de tauleta destinada a la indústria farmacèutica, química i alimentària, en la metal·lúrgia de la pólvora per a la producció de pastilles, briquetes i bolus a partir de materials en pols a granel. S'utilitza per a la producció de pastilles amb un diàmetre de 6 a 50 mm, l'alçada de les pastilles fins a 25 mm. La profunditat màxima d’omplir la pols a la matriu és de 40 mm. Aquest model de premsa permet la producció de tauletes de diverses formes: clàssiques, ovalades, ...

Premsa de tauletes SUPER PRESS

297

920723
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols
 • Tabletpress per a la producció farmacèutica de comprimits en pols

Una premsa de tauleta destinada a la indústria farmacèutica, química i alimentària, en la metal·lúrgia de la pólvora per a la producció de pastilles, briquetes i bolus a partir de materials en pols a granel. S'utilitza per a la producció de pastilles amb un diàmetre de 6 a 40 mm, l'alçada de les pastilles fins a 12 mm. La profunditat màxima d’omplir la pols a la matriu és de 20 mm. Aquest model de premsa permet la producció de tauletes de diverses formes: clàssiques, ovalades, ...

Premsa de tauleta DP-30

296

920709
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet
 • Comprimir tablet

Premsa de tauleta única i excèntrica. El diàmetre màxim de les pastilles acabades és de 20 mm. Productivitat 3600 comprimits per hora. Fabricat en acer inoxidable. La força de premsat de 3 tones. Apte per a la producció de tauletes amb logotips. Us proporcionem instruccions detallades per configurar la premsa i la producció de tauletes. Abans de ser enviat al client, la premsa es comprova i es prova en producció. Completat i rendiment garantit. Donem suport en estoc ...